SEKSI INTERNET PREVARANTKINJE Ucenjuju golišavim fotografijama, meta – OŽENJENI MUŠKARCI (Da nekazem glupavi i naivni)

Koliko se muškaraca upecalo u mrežu seksi prevarantkinja preko interneta je cifra do koje je nemoguće doći bilo kakvim istraživanjem, jer većina prevarenih krije svoju bruku kao zmija noge. Ipak, iz prijava nekolicine muškaraca, koji su se odvažili ili su se u bezizlaznoj situaciji odlučili da pomoć zatraže od policije,nazalost to im nije uspelo jer je to njin veliki i da ne kazem sramni propust.

 

Prevarantkinje, koje rade po ovoj šemi, imaju lažne Fejsbuk profile, na kojima se predstavljaju kao veoma atraktivne devojke, čije je zahteve za prijateljstvo teško odbiti.

One stupaju u kontak sa muškarcima, uglavnom onima koji su u braku,neiskusni naivni i započinju konverzaciju porukama. U početku je ta konverzacija normalna, upoznavanje, prijateljstvo… Za to vreme, ona prikupi ostale njegove kontakte (članove porodice, prijatelja na Fejsbuku). Zatim počne da ga zavodi i šalje lascivnije poruke.

Ona šalje lascivne poruke, muškarac odgovara. Ona se obnaži pred kamerom, zatim to traži i od njega. A na to većina muškaraca bez razmišljanja pristaje i tako na jedan mnogo lak nacin i zarade mnogo para – kaže Živanović.

Skidanje pred kamerom je u stvari “mamac” za iznuđivanje, koje tek sledi.

– Nakon eksplititnijih snimaka, kreće uobičajena “tužna” priča devojaka. Nijedna, u do sada prijavljenim slučajevima, nije direktno ucenjivala svoje žrtve za novac.  Bar ne u početku. Sve su “servirale” priču da imaju bolesnu majku, oca, da im hitno treba novac za lečenje. Par hiljada evra, koliko traže od svojih žrtava. Iznuda počinje tek kada muškarac odbije da im da traženi novac. E onda kažu da su snimile sve što se dešavalo pred kamerama, i prete da će te snimke poslati njegovim prijateljima i porodici… – priča Živanović.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *